B.THOMAS

 

"Gamle Skogøy"

 

"Gamle Skogøy" er en låt til inntekt for foreningen "MS Skogøys Venner", tilgjengelig som Cd single og som full download CD kvallitet. Nedlasting er også mulig fra Musikk Online og flere andre nettsteder for kjøp av digital nedlasting.

Country artist B.Thomas i Narvik har spilt inn en country / folk type vise på norsk, til inntekt for restaureringen av den gamle passajerbåten MS "Skogøy" som nåhar blitt reddet fra å bli opphugget. Båten er tilbake hvor den hører hjemme og skal nå gjennom omfattende restaureringsarbeid. 

Ved å kjøpe denne single, enten i cd versjon eller som nedlasting på internett,  støtter du arbeidet med båten !

Denne CD single er innspillt og utgitt til inntekt for restaureringen av den gamle og stolte rutebåten M/S "Skogøy" som ble bygget i 1953 og som traffikerte i rute mellom Narvik og Svolvær. I 1983 ble dette fine passasjerskipet tatt ut av rute og solgt til svenske eiere. Den ble omdøpt til M/S "Seaside" og gikk i passasjer trafikk i svenske farvann. Etterhvert ble båten lagt i opplag i en kanal utenfor Stockholm, hvor den ble liggende i mange år å forfalle.

Skipet ble etterhvert liggende halvt nedsunket på siden og holdt  "nesten på å drukne".           I Narvik ble det i 2010 stiftet en venneforening kalt "Skogøys venner" som startet arbeidet med å få reddet båten hjem til Narvik. Etter mye og omfattende arbeid greide foreningen         å få finansiert midler, og båten ble da kjøpt og dermed sikret fra å bli opphugget til spiker. Vinteren 2012 er båten endelig tilbake i Norge etter nesten 30 år i "utlandet". Båten skal nå gjennom et omfattende restaureringsarbeid i løpet av en 4-5 års periode, og målet er å få den snart 60 år gamle passasjerbåten tilbake til samme stand den engang var i, under det nye navnet: M/S "Gamle Skogøy".

Det koster 15,- NOK for å laste ned sporet i CD kvallitet MP3.

Dette er et samarbeidsprosjekt mellom foreningen "Skogøys Venner" og plateselskapet Redneck Records. Kjøp lydspor ved å klikke på "BUY NOW" knappen til høyre her.

Betaling skjer trygt med kort gjennom Paypal International, du trenger IKKE noen paypal konto. (velg betaling med kort / som paypal gjest).

Etter betaling vil du få tilgang på en link for nedlasting av lydsporet. Takk for støtten !

Redneck Records og M/S Skogøys Venner

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   

                                                  

     

     

 

 

 

  

KJØP CD Kvalitet MP3 nedlasting her:

            

                        

                                              

       

 

 

 

 

 

 

REDNECK RECORDS

_____________________________________________________________________________________________________________________________________

   E-mail Webmaster     |   Copyright 2007  -  Redneck Records -  All rights reserved